Wee

wee logga official

Wee är en global kundklubb med ett cashbacksystem som redan finns i 24 länder med över 20 miljoner kunder och 40 000 butiker. Wee startar nu i Sverige och Norden. Systemet passar främst butiker, hotell, restauranger, frisörer och andra tjänsteföretag som arbetar gentemot konsument. Initialt får oberoende näringsidkare med fysiska butiker möjlighet att ansluta sig och sina kunder. Senare kommer även de större kedjorna få möjlighet att anslutas till Wee.

Videoklipp om systemet

Vi hjälper:

 • Investorer och entreprenörer att skapa bra avkastning genom att investera i lanseringen av wee. Läs mer på wee.swiss
 • Butiker och företag att ansluta sig till systemet och bli framgångsrika. Läs mer på wee.com

Butiksägare – bli en vinnare – utnyttja möjligheterna med wee och bli en del av den digitala revolutionen!

 

Vad innebär digitalisering med wee för oberoende lokala butiker och företag?

Shopping på webben ökar kraftigt. Vid starten gällde det främst böcker – idag köps försäkringar, mat och färskvaror via webben. Obegränsad strömning av musik, filmer och TV-serier, och till och med att prova kläder och glasögon virtuellt är en verklighet idag.

Att snabbt jämföra priser på webben när du är i en affär, köpa nya kläder till festen eller läsa kundrecensioner om produkter och tjänster, så du kan ta reda på allt om den nya tvättmaskinen.

 

De förändringar som uppstått genom digitaliseringen har varit uppenbara i detaljhandeln i åratal.

Inom en nära framtid kommer det att bli möjligt att lägga order med en knapptryckning eller med hjälp av självbeställande hushållsapparater. Leveranser kan snart ske med drönare, eller du kan planera din heminredning via virtuell verklighet.
Digitaliseringen har medfört en förändring av användarnas livsstil och konsumentbeteende – och det har haft en tydlig effekt på den lokala detaljhandeln.

 

Kortfattat innebär det detta: Varje år förlorar detaljhandeln marknadsandelar till de stora kedjorna och webbhandeln. Antalet köpare minskar. Det blir allt svårare att locka nya kunder. Även användningen av klassiska reklammedier minskar.

Har handlare tid, pengar och kunskap för att framgångsrikt kunna driva företag i den digitala världen? Troligen inte….

Vi uppmanar därför återförsäljare, tjänsteleverantörer, restaurangägare och handlare att utnyttja denna möjlighet att digitalisera sin verksamhet för att förbli konkurrenskraftig.

 

Vår lösning med wee.
wee erbjuder möjligheten att delta i den digitala revolutionen för att lyckas trots konsumenternas förändrade köpbeteende, och ansluter även detaljhandlare till en global gemenskap.

Detaljhandlare som en stor gemenskap jämfört med stora detaljhandelskedjor

wee är marknadsplatsen som länkar samman lokala och webbaserade detaljhandlare

 

wee är:
… den globala mobilbaserade sammanslutningen för kontant återbetalning, som kopplar samman webbutiker med butiker och företag och med enkla steg digitaliserar lokala detaljhandlare. wee revolutionerar konventionella återbetalningssystem genom att ansluta den lokala detaljhandeln till världen av webbaserad handel – globalt.

 

wee växer kontinuerligt:

 • Otaliga företagare i 24 länder
 • Mängder av kända webbutiker
 • En marknadsplats som växer dagligen

 

Framtiden med wee:

wee kopplar samman tusentals detaljhandlare över hela världen i ett stort nätverk, vilket ger detaljister möjlighet att bygga upp och utöka sin närvaro på webben steg för steg. Med rimliga villkor.
Förutom integrationen med weeApp och webbplatsen wee planeras ytterligare projekt inom en snar framtid:

 • Realtidsannonsering via videoutskick
 • Mobil betalning via smartphones
 • En sökmotor specifikt för detaljhandeln

 

wee är:

“Kontanter istället för bonuspoäng!” Varje insamlad wee motsvarar 1 kr

Vad erbjuder bonusprogrammet wee till butiksägare?

Kortfattat: Bonusprogram är avsedda att bygga kundlojalitet. Konsumenten får en kredit för varje köp inom bonussystemet. Med wee kan konsumenterna välja om de insamlade lojalitetsrabatterna ska lösas in vid nästa köp eller betalas ut till ett bankkonto.

 

Dina personliga fördelar som handlare och weePartner

 1. Kundlojalitet och förvärv av nya kunder
 2. weeCards –Ditt personliga kundkort
 3. Det bästa annonsutrymmet, direkt i din kunds handväska, plånbok eller smartphone
 4. Passiv inkomst tack vare provisionssystem för både webbkunder och övriga kunder.

 

Dina övergripande fördelar som en del av wee-familjen

 1. Global digital marknadsplats
 2. Endast ett kort eller en app för alla användare globalt
 3. Kopplar samman fysisk och webbaserad detaljhandel
 4. wee som tjänats in via webbhandel kan endast lösas in hos lokala detaljhandlare och företag.

 

Vad du kan förvänta dig i framtiden som weePartner?

 1. Stödjer lokala detaljhandlare genom ökad försäljning
 2. Digitalisering av dina varor och tjänster
 3. Förstärker din digitala närvaro
 4. Geopositionering

 

wee som bonusprogram
Bonusprogrammet wee stärker både befintliga och nya kunders lojalitet mot ditt företag. Lojala kunder betyder fler återkommande affärer och en vilja hos befintliga kunder att rekommendera ditt företag till sina vänner. Den här beprövade dynamiken leder till ökad omsättning och vinst för ditt företag.
Genom din närvaro på wees digitala marknadsplats är du synlig för nya kunder och kan locka dem till din verksamhet. wee kopplar samman alla deltagande partner över hela världen – med endast ett kort eller en app – samtidigt som alla behåller sin identitet.

 

wee som digital marknadsplats
wee är en global  digital marknadsplats med extremt bred räckvidd, som kopplar samman lokala butiker och företag med webbaserade verksamheter, vilket i sin tur stärker lokala handlare.
På plattformen wee kan kunder söka efter lokala butiker eller nätbutiker som erbjuder dem attraktiva rabatter via systemet med kontant återbetalning.
Tack vare att företagets plats visas på wee-kartan har weeApp-kunden bokstavligen ditt företag i sin hand hela tiden. Kartan kan användas i kundens smartphone eller på webbplatsen.

 

Ditt företags deltagande på marknadsplatsen för wee ökar din digitala närvaro
I ditt företags profil på wee.com och i appen kan du beskriva ditt produkt- eller tjänsteerbjudande med hjälp av text och bilder, så du digitaliserar dina varor och tjänster på ett enkelt sätt.
wees kompletta lösning för digitalisering av ditt företag ser till att dina första steg i den digitala världen blir smidiga och enkla. Du sparar inte bara tid och pengar utan också besväret med att försöka lösa allt på egen hand!

 

wee som inkomstkälla
Som en del av bonusprogrammet tjänar du pengar när dina kunder köper från andra deltagande företag. Det gäller all försäljning över hela världen, i webbutiker eller hos lokala butiker och företag. Även om du i framtiden säljer ditt företag kan du dra nytta av en passiv inkomst under resten av ditt liv!

 

wee expanderar sina tjänster i framtiden
Just nu planeras realtidsannonsering och e-handelserbjudanden skräddarsydda för konsumenternas shoppingvanor. Vi har också för avsikt att integrera weeSearch, en sökmotor för lokala oberoende återförsäljare.

 

En extra fördel för dig som weePartner
wee som tjänas in via webben kan endast lösas in hos lokala butiker, vilket ger pengar tillbaka till den lokal ekonomin och till ditt företag. Kunden kan även få sin kredit utbetald direkt till sitt bankkonto. Rabatten lämnas endast om din kund har ett weeCard eller en weeApp. wee tar inte ut några extra avgifter!

 

Rabatten består av två delar
Kunden får 50 % som återbetalning. Resterande 50 % är wees serviceavgift som används för att ytterligare förbättra wee för dig, och som kanaliseras till utveckling av IT och appen.

 

Service från wee
wee erbjuder detaljhandlare och tjänsteleverantörer kostnadsfri tillgång med egen inloggning till reklambroschyrer, informationsblad och mycket mer. Vi tillhandahåller även en  kunddatabas som uppdateras av kunderna själva.

 

weeCards som reklamplats
wee hjälper dig att hålla nere dina annonseringskostnader, eftersom wee förenklar och förbättrar kommunikationen med dina befintliga och blivande kunder. Med logotypen på dina personliga weeCards och i appen weeApp har du det bästa möjliga annonsutrymmet, precis framför kundens ögon – på weeCard i handväskan eller plånboken, eller i weeApp på deras smartphone.

 

För vem passar wee?
wee är till för alla företagare. Alla som vill bli en del av den digitala ekonomin kan gå med i affärsgemenskapen. Det finns inga begränsningar – detaljister, serviceföretag, restaurangägare, handlare och alla andra företagare är lika välkomna.
weePartner – distribuerar weeCard eller weeApp
Kund med wee – gör inköp, antingen på webben eller i lokala butiker
Kontant återbetalning – vid varje inköp från en weePartner, med webbutik eller i lokala butiker.
wee marknadsplats -lokal butik och/eller webbbutik
Serviceavgift – denna intäkt kanaliseras till fortsatt utveckling
Provision på försäljning – weePartnern tjänar på kundernas inköp

Kontakta oss, så hjälper vi dig att bli en vinnare!